Small business
Small business

Dosáhněte až 45% úspory energie s Hikvision eDVR

Náklady na energii po celém světě rostou a potřeba snížit emise uhlíku je naléhavější než kdy jindy. S řadou eDVR Hikvision mohou majitelé domů a firmy dosáhnout roční úspory energie na zařízení ve výši 40-45 kWh ve srovnání s tradičními DVR: což odpovídá více než 3 000 nabitím iPhone.

Tradiční digitální videorekordéry (DVR) spotřebovávají značné množství energie díky své závislosti na pevných discích (HDD). Tyto pohony se skládají z mnoha pohyblivých částí, jako jsou vřetena, ramena pohonu a hlavy pohonu, které přispívají k vysoké spotřebě energie při ukládání dat.

Snížení spotřeby energie pro DVR s Hikvision

Aby se vypořádala s touto výzvou a pomohla organizacím a jednotlivcům snížit jejich náklady na energii a emise, vytvořila společnost Hikvision řadu nových eDVR. Ty využívají technologii eSSD (embedded Solid State Drive) spíše než tradiční HDD, což eliminuje potřebu pohyblivých částí v úložné jednotce a přináší zásadní zlepšení energetické účinnosti.

eSSD obsahují vysoce integrovaný „nand「 a polovodičový řadič, které nabízejí lepší kapacitu paměti, odvod tepla a celkový elektrický výkon ve srovnání s tradičními HDD.

O kolik ekologičtější jsou nové eDVR?

V interním laboratorním testu společnost Hikvision zjistila, že spotřeba energie úložného čipu eSSD pro model DS-E04HQHI-B je 0,4–0,5 wattu. To je působivě 10krát energeticky účinnější než 4,0-5,0 wattů, které vyžaduje tradičnější technologie.

new eDVRs

Když vezmeme v úvahu ekologický výkon zařízení jako celku, eDVR s úložištěm eSSD jsou přibližně o 45 % energeticky účinnější než tradiční eDVR. Nové eDVR registrují spotřebu energie 5,42-5,82 Wattů, spíše než 9,48-11,00 Wattů, které tradiční DVR používají k provádění podobné funkce (i když s nižším výkonem).

Tyto testy ukazují, že výměna tradičních DVR za Hikvision eDVR by mohla ušetřit typickým majitelům domů a malým podnikům až 45 kilowatthodin (kWh) elektřiny ročně na zařízení: ekvivalent přibližně 3 000 nabitím iPhonu.

V době nejistoty ohledně nákladů na energii a dodávek po celém světě mohou Hikvision eDVR pomoci ve smyslu snížení nákladů a emisí uhlíku.

text over image313
  • Hikvision eDVR úspory energie v číslech

• • Typická spotřeba energie na eDVR 5,42–5,82 wattů (pro model DS-E04HQHI-B), ve srovnání s 9,48–11,00 watty u tradičních digitálních videorekordérů
  • • Úspora energie na zařízení 40–45 kWh za rok (odpovídá 3 000 nabitím iPhonu)
  • • Představuje pouze 10 procent spotřeby energie tradičního pevného disku
  • Hikvision eDVR úspory energie v číslech

• • Představuje pouze 10 procent spotřeby energie tradičního pevného disku
  • • Úspora energie na zařízení 40–45 kWh za rok (odpovídá 3 000 nabitím iPhonu)

Udržitelnost přesahující energetickou účinnost

Kromě toho, že nabízejí velké úspory energie, jsou nové eDVR společnosti Hikvision udržitelnější z řady dalších důležitých důvodů.

Za prvé, odstraněním pohyblivých částí z úložné jednotky snižuje technologie eSSD vnitřní opotřebení v eDVR a prodlužuje životnost produktu. To optimalizuje investice zákazníků do technologie Hikvision a snižuje emise uhlíku související s výměnou zařízení na konci životnosti.

Za druhé, vysoce kompaktní povaha čipů eSSD znamená, že nové eDVR Hikvision jsou menší než tradiční zařízení DVR. To snižuje náklady na přepravu a požadavky na balení a všechny související dopady na životní prostředí.

A konečně – a to je důležité – Hikvision používá zelené obaly pro nové eDVR namísto konvenčních plastových obalů a EPE pěny. To zajišťuje minimalizaci odpadu v celém řetězci dodávek.

Více informací

Pokud se chcete dozvědět více o řadě eDVR Hikvision, navštivte prosím webovou stránku.